19 Haziran 2013 Çarşamba

Spring Queen- Mirabilia ( Bahar Kraliçesi)


Son dönemde kanaviçe işlemek dışında hiçbir şeye ele atamıyorum, bebek battaniyeme bile. Mirabilia tasarımlarından Spring Queen'i seçtim. İnternetten simli el boyama 32 count kumaşlardan getirtmeye cesaretim olmadığından 16 cout aida  alarak işe başladım.


İpleri bulmak sorun olmadı ama projenin orjinalinde yer alan boncuklara ne demeli ? '' Mill Hill beads'' kendileri ancak yine yurt dışından getirtmek gerekecekti çünkü renkler tıpkı iplerde olduğu gibi numaralı. Ben orjinal renklere yakın bir şeyler aradım ancak mor ve pembeye yakın bir şey bulamadım. Şimdilik pembeyi elimde olanla işledim. Tüm projeyi bitirir ve daha güzel bir kumaşla başka bir projeye başlamek istersem hem kumaşı, hem de spring queen'in ve yeni seçeceğim modelin boncuklarını birlikte getirtirim diye düşünerek üzerimden büyük bir yükü atmış oldum.







Alttaki resimde projenin bitmiş halinin fotoğrafını görünce bu boncuk sipariş işinin acele olmadığına sizde kanaat getirebilirsiniz.


Uğradığınız için teşekkür ederim :)


5 yorum:

  1. bitmiş halini canlı görmek isterdim.Yaptığınız iş kanaviçeden daha ağır bir işmiş gibi geliyor bana.boncuklar renk çeşitliliği.bunu işlerken kafa sakin,serin bir deniz kenarında ve sesden uzak olmalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Filiz ilgin için, şu aralar deniz kenarı benim için uzak ihtimal çünkü minik kızım üşür :)

      Sil
  2. Merhabalar canım,
    Ellerine emeğine sağlık bayıldım. Bana da beklerim Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Selda blogunuzu takip ediyorum. İlginiz için teşekkür ederim

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil